Székelyföldi szálláshelyek | Székelyföldi úticélok | Székelyföldi látnivalók

Magyar ˇ
Irány Székelyföld  
 • ÚTICÉLOK
 • SZÁLLÁSHELYEK

  Szálláshely kereső

  Szálláshely kategóriák

  Kedvezményadó szálláshelyek

  Ajánlott szálláshelyek

 • VENDÉGLÁTÓK

  Gasztronómia kereső

  Vendéglátó kategóriák

  Kedvezményadó vendéglátók

  Ajánlott vendéglátók

 • SZOLGÁLTATÁSOK

  Szolgáltatás kereső

  Szolgáltató kategóriák

  Kedvezményadó szolgáltatók

  Ajánlott szolgáltatók

 • SZABADIDŐ

  Látnivaló kereső

  Látnivalók kategóriája

  Kedvezményadó objektumok

  Ajánlott látnivalók

 • ESEMÉNYEK 
 • E-KIADVÁNYOK 
 • TURISTAÚTVONALAK 
FOTÓ
VIDEÓ
IDŐJÁRÁS
TÉRKÉP
CITY PASS

 

 

 

 

 

Van már
Székelyföld útleveled?

Itt az ideje, hogy letöltsd és zsebrevágd,

mert még jól jöhet.
További információk: itt

http://www.t-i.ro/sic-app.html

KEZDŐLAP 

« KEZDŐLAP

Székelyföldi úticélok, szálláshelyek, látnivalók

Létezik egy föld egy ország szívében, ahol a sebesen lezúgó hegyi patakok friss forrásból fakadnak, s lelket frissítő, andalító csobogással zúgnak alá a völgyeknek. Az égig érő hegyek örökzöld fenyveseinek lombjain hárfaként zenél a hűvös hegyi szél, s a végtelennek tűnő havasi mezők friss illatát hírmondóul hordja szét távoli vidékek fele.

Létezik egy föld, hol történelem szülte legendák fonalaiba kapaszkodva ismerhetjük meg a nép sorsát, küzdelmeit, munkáját és szerelmeit. Hol nem csak nyomtatott könyvekből, romos kövekből, épületekből, de az idősek munkától kérges tenyeréből, s a gyerekek játékából olvashatjuk ki történelmüket. Csodák földje ez, hol a valóság mondává, s a monda valósággá válik.

Létezik egy föld, hol a hagyományt és a kultúrát nem üvegfalak mögé zárva mutogatják, hanem az itt élők hétköznapjainak szerves részét képezni. Ahol a néptánccal nem színpadon, hanem mulatságban incselkednek, hol a mindennapi kenyeret búbos kemence parázsa pirítja barnára, és ahol az évszázados tudás és hagyomány míves mesterek keze alatt szüli új virágkoszorúját a díszesen faragott kapukra, mely rendíthetetlenül áll két élet határán évszázadokon át, s mely szíves vendégvárója lesz a távolról érkező, fáradt vándornak. Az élő hagyományok földje ez.

tezik egy föld… mit úgy hívunk: Székelyföld.


Utazni készül, de nem tudja, hol talál az Önnek megfelelő szállást, illetve székelyföldi turisztikai információkat ?

Legyen szó egy hétvégéről, vagy akár többhetes vakációról, az iranyszekelyfold.info "Szálláshelyek" oldalain bárki megtalálhatja az igényeinek és pénztárcájának megfelelő székelyföldi szálláshelyek legkedvezőbb kínálatát! A székelyföldi szállások részletes ismertetővel, egységes szerkezetben, naprakész bemutatkozóval jelennek meg, az árak és kedvezmények feltüntetésével, sok- sok fényképpel, térképpel és útvonaltervezővel. Közvetlen (Online) foglalási lehetőség a szálláshelyeknél, közvetítési díj nélkül. Foglaljon nálunk, fizessen a helyszínen és ne feledje el felmutatni az érvényes virtuális kedvezménykártyáját, mert jelentős összegeket takarithat meg.

Válasszon úti célt a szállásadók leírásai, és a vendégek véleményei segítségével, fedezze fel Székelyföldet!

A szállások mellett éttermek, vendéglők sokasága várja "Vendéglátók" oldalainkon. Ez Székelyföld legnagyobb és leghitelesebb turisztikai információs adatbázisa, katalógusunk és keresőrendszerünk egyszerűen kezelhető: térkép, tájegység, településnév vagy kategória alapján kedvére válogathat a vendéglátók, látnivalók és események választékából. 

Irány Székelyföld © 2012. Minden jog fenntartva.